Noniin. Nyt on koiranpentu haettu ja hyvinhän tuo näyttää kotiutuneen, kun on hirmu meno päällä. :D

Automatkakin sujui hienosti, mitä nyt piti vähän pitää mekkalaa kun uppo-outoon autoon piti majoittua tunnin ajaksi, mutta hyvinhän tuo muuten meni sylissä istuskellen. Pihalla ja sisällä olikin sitten lisää ihmeellistä nähtävää, ja eritoten peilistä heijastuva kuvajainen pisti pojan räkyttämään melkoisesti sekä pitihän sitä mennä nuolemaan ja raapimaankin, kun ei mokoma tule ulos sieltä. Ruokakin maistui ihan hyvin, ainakin kuuden aikoihin iltasella kun päiväruoka ei oikein kelvannut.

Oikein mukava vesseli, kovasti tykkäisi tutustua Nobbyynkin mutta pidetään aluksi vähän erillään kun tuo vanhan herran suhtautuminen oli alussa aika karkeaa. Tosin sisällä ollessa alkoi mielenkiinto uutta harmaata karvapalloa kohtaan herätä kummasti, kun häntääkin jo heilutti Nobbykin niin vimmatusti ja olisi halunnut päästä lähemmin tutustumaan. Mutta hiljaa hyvä tulee.

Alla muutama kuva, jotka sain MSPaintin avulla kamerasta riistettyä koneelle. Videokuvaakin olisi, mutta uuden koneeni kanssa on sen verran ongelmia ettei niitä nyt ainakaan sieltä kamerasta teille näytille saada. :/

 

Devi_ihmettelee.png

Devi_istuu-ja-tuijottaa.png

Devi_makoilemassa.png

Ja_taas_mennaan.png

Narufrisbee_saa_kyytia.png

Nyt_nukuttaa.png

Tule_ulos_sielta.png

sukka_on_kiva.png

Lisää kuvia tulee sitten aikanaan, kunhan on jotain mukavaa kerrottavaa Devistä.