Noniin, penska on elänyt nyt muutaman päivän meillä ja näyttää siltä, että viihtyy täällä todella hyvin. Tähän mennessä on kerennyt maistelemaan omien ruokiensa ja lelujensa höysteenä kiviä, voikukkia, risuja, keppejä, ruohontupsuja, pahvilaatikkoaan jossa nukkuu, olohuoneen pöydän reunoja, keittiönpöydän jalkaa, eteisen seinää, sandaaleja + minun lenkkarini, kaulapantaansa, paperia, marjapuskien lehtiä ja kaikkea muutakin mahdollista mitä en nyt justiinsa muista. Arvatkaa vain onko miulla kova työ vahtia sitä jatkuvasti, ettei Devi pistä poskeensa mitään sellaista josta voi olla/on haittaa ja pitää se erossa niistä. Se onkin oikeastaan kaikkein työläintä tällä hetkellä ja toivon totisesti että natusteluikä menisi pian ohi. T_T'

Lisäksi kakaralla on ikävä tapa riehaantua välillä leikkiessään niin, että silloin aletaan äristä ja purra lahkeista, varpaista tai käsistä eikä se tahdo kiinnittää huomiota leluihin, joiden avulla koitetaan viedä huomio toisaalle. Aika uuvuttavaa on mutta kyllä tämä tästä.

Devi on nyt eilisen ja tämän päivän totutellut pantaankin, ei tykkää yhtään. Alkaa vinkua, hyöriä ja rapsuttaa heti kun panta on kaulassa, eikä sen laittaminenkaan sille ole mikään helppo nakki. Aika show suoraan sanoen, voin vain kuvitella millaista tulee kun yksinoloharjoituksia aletaan ottaa kun ei se nytkään kestä olla erossa alle 10 sekuntia pidempään (esim. jos käyn vessassa tai juomassa, alkaa välittömästi räkyttää mikäli se jää huoneeseen). Vapaana kuljeskellessaan sisällä ottaa rauhallisemmin, jos häviän hetkeksi.

 

Tuoreita kuvia:

untenmailla_sohvalla.jpg

tyyny_saa_kyytia.jpg

Sinisilma_hirvio.jpg

Devi_pannankera_ruohikolla.jpg