Hellou!


En ole päivitellyt vähään aikaan taas ja tahti todennäköisesti vaan (taas) hidastuu koska koulu. 13.8 aloitin toisen vuoden opintoni ja tehtävien määrästä sekä laadusta päätellen ei tule olemaan niin helppo vuosi kuin ykkösluokalla. 8|  Puolet kursseista sisältää vaikeita ja umpitylsiä tehtäviä, joista ei saa mitään tolkkua.

Viisauden sana: Älkää ruvetko datanomiksi.

Mutta juu. Tämä päivitys on valitettavasti tekstipainotteinen, koska en koulun takia ole siis jaksanut piirtää yhtä ahkerasti kuin vielä lomalla. Mutta tämän varmaan pitäisi olla itsestäänselvää ,että opiskelu ryystää kaikki mehut eikä vapaa-ajalla juuri muuta jaksa tehdä kuin pakolliset kotihommat ja löhötä puolikuolleena sohvalla tai koneella. Se on toki kiva jos joku on niin energinen, että jaksaa puuhastella kaikenlaisia harrastuksiaan mutta minä en pysty samaan. 8)        Music, give me power~ =A=

Ei ole tapahtunut koulun alkamisen jälkeen mitään ihmeellistä. Opintolainan kanssa jouduin säätämään eilen kylläkin kun en tiennyt, että sitä on haettava joka vuosi erikseen ja se vaati kamalaa puhelinsoittoa. D:  Inhoan soittaa vieraisiin paikkoihin, kun en osaa soittaa edes kavereilleni! Soittofobia...
No, onneksi homma hoitui nopeasti ja vaivattomasti sekä kiitos internetin, sain uuden hakemuksen täytettyä kätevästi sen kautta.

Koulussa on mennyt kohtalaisen hyvin tähän mennessä, ainoa vaan että yksi kurssi tippui pois (josta itseasiassa tykkäsin jonkinverran) koska 5 henkilöä päätti livistää ko. kurssilta ja 15 henkeä on minimimäärä, jonka puitteissa kurssit voidaan pitää. Sinänsä ei haittaa että keskiviikko on nyt lyhyempi ja pääsee aikaisin kotiin. Sitäpaitsi opettaja lupasi pitää meidät ajantasalla ja järkätä kurssia myöhemmäksi, jos vaan saadaan jostain 5 oppilasta lisää.

Eipä tässä kai muuta. Lättäänpä tähän pari randomia sketsiä, jotka tuhertelin tuossa eilisiltana. :3



Älkää kysykö tuosta buenosta. |'D Olin väsynyt...