Kawamaru haastoi blogissaan tekemään tämmöisen kyselyjutun. Koskapa on tylsää eikä mitään erityistä tekemistä niin päätin tarttua haasteeseen - mutta tylsänä ihmisenä en aio tagata ketään. Jos joku haluaa tehdä tämän niin käy nappaamassa kysymykset Kawamarun blogista: http://kawamaru.blogspot.fi/2013/04/uusi-peliprojekti-haaste.html


11 asiaa minusta

1. Olen huono kertomaan itsestäni (kiinnostavia) asioita tuosta vaan. Mietin tätäkin haastetta aloittaessani varmaan 5 minuuttia mitä vastaisin tähän ekaan faktaan. Kysyttäessä osaan kertoa itsestäni enemmän ja tarkemmin kuin ykskaks lonkalta heittämällä. Mutta mennään randomilla linjalla...

2. Kuten haastajani, olen myös koulukiusattu. Kärsin siitä kolmannelta luokalta lähtien aina yhdeksännelle luokalle asti, joka sisälsi selän takana puhumista ja ilmeilyä, syrjimistä/inhoa, haukkumista/vittuilua/ilkeilyä suoraan päin naamaa, epäkunnioitusta kaikinpuolin ja tavaroiden varastamista tai rikkomista. Olen siitä lähtien tehnyt kovasti töitä yli 8 vuotta päästäkseni yli niistä arvista, joita kiusaaminen on jättänyt enkä vieläkään luota ihmisiin kunnolla. Epäilen kaikkea ja kaikkia niin kauan kunnes yksilö todistaa olevansa luotettava ja ystävystymisenarvoinen. Myös kiltteyttäni ja anteliaisuuttani on käytetty monta kertaa hyväksi peruskoulunkin jälkeen enkä sitäkään sulata. Jokainen mätämuna kolhii itsetuntoani ja vähentää arvostustani ihmisolentoihin.

3. Tykkään todella monenlaisesta musiikista ja se on yksi inspiraationi lähteitä piirtämisen suhteen. Joskus ihmettelen miksi jotkut ihmiset takertuvat vain tietynlaiseen genreen, jota lähes sokeasti kuuntelevat ja ylistävät (etenkin se on outoa, että sitten dissataan kaikkea muuta), kun maailmassa on valtavasti hyvää musiikkia kaikista mahdollisista genreistä!

4. Rakastan piirrettyjä ja elokuvia (erityisesti vanhoja sellaisia jostain 80-luvulta lähtien)! Olen myös sitä mieltä, ettei koskaan voi olla liian vanha katsomaan piirrettyjä - täysin älyvapaa jo ajatuksenakin. Piirretyt eivät ole vain kakaroiden huvitukseksi tarkoitettu vaan niitä voi katsoa kuka tahansa. Erityisesti Disneyn, Don Bluthin ja Dreamworksin 2D-animaatioelokuvat ja sarjat ovat mieleeni, siksi olen vähän katkera kun luin jostain, että Disney kuitenkin lopulta pisti pillit pussiin perinteisen piirretyn kanssa. Voisin vetää tähän helvetin pitkän rantin siitä, mitä mieltä olen asiasta ja ihmisistä yleensä kun eivät osaa enää arvostaa sellaisia mestariteoksia ja tarinoita kuin klassikkoanimaaiot Leijonakuningas, Pocahontas, Mulan sun muut, mutta jätän sen väliin. Long live the classics!

5. Olen tyyppi, johon ei voi tutustua kuin kerran. Ja mitä oikeastaan tarkoitan tällä?
Sitä, että jos joku onnistuu olemaan sitkeä ja voittamaan luottamukseni ystäväksi asti, saa minusta varman ja uskollisen kaverin. Rakastan vilpittömästi jokaista ystävää, joista minulle muodostuu läheisiä ja annan paljon heidän vuokseen. Siksi kääntöpuoli on karu: Jos menetän luottamukseni johonkuhun syystä tai toisesta, ei tällä henkilöllä ole enää mahdollisuutta saada sitä takaisin. Toisinsanoen, en anna toista tilaisuutta.

6. Fanitan monia sarjoja, mutta suurimmat suosikkini kautta aikojen ovat Hopeanuoli ja Teini-ikäiset mutantti ninja kilpikonnat. Piirrän fanarttia vaan aivan liian harvoin...

7. Katson telkkaria harvakseltaan. Vietän suurimmanosan päivästäni tietokoneella ja jos haluan katsoa jotain, menen Youtubeen tai muualle mistä voi katsoa elokuvia.

8. Vaikka olen ujo ja inhoan ääntäni (tämänhetkistä ainakin), minulla on haave oppia ja tulla hyväksi ääninäyttelijäksi tulevaisuudessa. En tiedä toteutuuko moinen unelma edes koskaan, mutta pidän pääni ylhäällä asian puolesta. Sain ensimmäisen kerran kipinän juttuun jo monta vuotta sitten katsoessani jotain piirrosleffaa, mutta innostus hiipui sitten kuten yleensä kaikki uudet kiinnostuksenkohteeni (olen ärsyttävän impulsiivinen ihminen). Nyt innostus on kuitenkin taas tullut takaisin hiljalleen kun olen katsonut paljon piirrettyjä ja ihaillut ääninäyttelijöiden työtä.

9. Nyt alkaa ideat loppua... öm, olen ateisti. En ole oikeastaan koskaan todella uskonut minkäänlaiseen "ylempään voimaan", mutta tunnollisesti kävin riparinkin läpi (joka itsessään oli kyllä melkein yhtä helvettiä paria kivaa juttua lukuunottamatta), josta ei loppujenlopuksi ollut mitään hyötyä ja parikymppisenä erosin kirkosta. En tykkää mistään uskonnollishömpästä ja sellaista on turha tulla tähän suuntaan tuputtamaan. Jokainen saa toki puolestani uskoa mihin ikinä lystää niin kauan kun se ei liikuta minua eikä siitä koidu kellekään mitään haittaa.

10. Tykkään ns. elämysmatkailusta ja kulttuuriin tutustumisesta, tosin vain niiltä osin mikä minua oikeasti kiinnostaa. Elämysmatkailulla tarkoitan eri paikkoihin tutustumista, uusien juttujen kokeilua ja erityisesti ruokien ja juomien maistelua. Harmi vain, että nykyisillä tuloilla ei paljoa matkustella eikä käydä ostelemassa juuri mitään. Ravintolat ja kahvilatkin ovat turhan tyyriitä etenkin Suomessa. Ulkomaille tahtoisin kovasti, olen tähän mennessä käynyt vain Ruotsissa viime joulukuussa ja se oli aika hieno reissu. Unelmakohteina olisi USA, Japani, Ranska ja Belgia.

11. Olen pääosin koiraihminen, vaikka tykkäänkin monenlaisista eläimistä ja tahtoisin kissan. Minulla on tällä hetkellä oma koira, länsigöötanmaanpystykorva Devi, jonka hankin kesällä 2009. Sitä ennen perheellämme oli landseer narttu (joka menehtyi ollessaan 10 vuotias ja minä muistaakseni 12-13 vuotias), jonka kanssa mie olen kasvanut n. 3 vuotiaasta lähtien. Landseerin jälkeen taloon tuli minun ihka eka koirani Novascotiannoutaja Nobby, joka sekin siirtyi tuonpuoleiseen joulukuussa 2010. Sanomattakin lienee selvää mistä koirarakkaus on tullut, erityisesti isoihin koiriin olen tykästynyt vaikka Devi onkin ainoa poikkeus.

 

Kysymykset
1. Millainen fiilis sinulla on juuri nyt?
- Ihan hyvä, vähän tylsistynyt kylläkin kun ei ole kummoista tekemistä. Täytän vain tätä kyselyä ja kuuntelen musiikkia Groove FM:ältä.

2. Jos sinulla olisi yksi toive, jonka voisit toteuttaa vain jonkun toisen hyväksi, mitä toivoisit?
- Vain yksi...hankalaa. Ehkä toivoisin eniten, että vanhempani pääsisivät veloistaan ja voisivat sitten elää huolettomammin.

3. Jos sinun pitäisi luopua yhdestä aististasi, minkä valitsisit?
- Hajuaisti taitaisi olla se, jota vähiten tarvitsisin jos olisi pakko jostain luopua. Hajuherkkänä ihmisenä voisin hyötyäkin siitä osittain.

4. Jokin piirre itsessäsi, josta pidät?
- (sarkastinen)huumorintaju.

5. Hiustyyli, josta pidät muilla ihmisillä, mutta jota et itse ottaisi?
- Semmoinen jännä "pörröinen" ja lyhyehkö hiustyyli...en osaa kuvailla.

6. Unelmalemmikkisi? Tämä voi olla mikä tahansa: koira, kissa, kirahvi, robotti, Pokémon... Saisit lemmikille kaiken vaadittavan ilmaiseksi.
- Iso koira.
7. Jos voisit oppia jonkin (realistisen) taidon/ammatin läpikotaisin nyt heti, minkä valitsisit?
- Aikido tai karate!

8. Minkä avulla voisit kuluttaa useita tunteja aivan helposti?
- Internetin. Sitähän mie nytkin teen. xD

9. Mikä säikäytti sinut viimeksi?
- Jaa'a. Enpä muista.

10. Mitä tahdot kokea ainakin kerran elämässäsi?
- Aika moniakin asioita muttaa... haluan edes kerran matkustaa Japaniin tai USA:an. Siinä olisi mahti kokemus!

11. Mitä aiot tehdä tämän haasteen toteutettuasi?
- Tsekkaan onko netissä tapahtunut mitään kiinnostavaa. Ellei, sitten voisin katsoa taas videoita.